Разархивиране на хранилище в Kodi

Хранилищата за добавки са в .zip формат. За да разархивирате такова хранилище трябва да извършите следните действия. Примерът е за разархивиране на българското хранилище за добавки от източник 'fusion'. Този източник беше настроен в друга статия (тази статия) и ако сте я пропуснали трябва да извършите действията в нея. Действията са еднакви за всяко друго хранилище за добавки.
1.Като начало трябва да позволите на Kodi да инсталира добавки от изтоници, които не са от официалните разработчици на Kodi.От главната страница изберете 'Добавки'

2.От появилата се страница изберете иконката 'зъбно колело'

3.В меню 'Добавки' кликвате на 'Неизвестни източници на добавки'. Ако тази опция е 'активна' пропуснете тази и следващата стъпка.

4.Появява се прозорец, който Ви предупреждава за евентуални опасности ако инсталирате добавки, които не са сигурни и използвани от други потребители на Kodi. Избирате 'Да' за да завършите тази стъпка.

5.След това избирате иконката 'Пакет'

6.Избирате 'Инсталиране на добавка от .zip файл'

7.Избирате следния път: fusion/kodi-repos/international/bulgarian-repo.bg.plugins.zip.

8.Сега вече имате разархивирано БГ хранилището за добавки във вашето Kodi

Следвайки тези стъпки може да разархивирате още много хранилища. Достатъчно е да сте сигурни, че тези хранилища са проверени от други хора, ползващи Kodi.
ВИДЕО: